Despre noi

Grija noastra permanenta a fost aceea de a fi una dintre cele mai bine dotate unitati sanitare, cu o echipa specializata la cel mai inalt nivel, dovada stand si certificarile obtinute.

Institutul National de Boli Infectioase "Prof.Dr. Matei Bals" este prima unitate sanitara de stat certificata ISO 9001/2000 pentru calitatea serviciilor medicale de specialitate.

Institutul are 740 de paturi grupate in sectii de pediatrie si pentru adulti dispunand de o baza tehnica la standarde internationale de calitate.

Prezentare si istoric

Conduita unui medic in tratamentul pe care il prescrie este asemenea unei cladiri. Aceasta era credinta profesorului Matei Bals. Si, ca orice cladire, exista trei elemente principale pe care se bazeaza. Pastrand comparatia, acestea sunt: temelia, zidurile si acoperisul. Temelia este indispensabila oricarei constructii solide iar lipsa acoperisului ar compromite intreaga lucrare. Citeste mai departe...

Misiune, viziune si valori

“Stiinta este arta de a dezlega problemele nerezolvate ale timpului. Iar omul de stiinta este acela care “face stiinta” si nu doar acela care stie multe. El trebuie sa aiba curajul sa abordeze performantele maxime ale timpului sau si sa aiba perseverenta si posibilitatea de a le intrece. Citeste mai departe...